Info: om Föreningen Skärgårdsmuseet på Facebook

Föreningen Skärgårdsmuseet har tre s.k. sidor på det sociala nätverket Facebook. Här publicerar vi bl.a. bilder som medlemmar tillhandahåller samt informerar om kommande arrangemang så att medlemmar som är Facebook-användare enkelt kan bjuda in sina Facebook-vänner till våra begivenheter.

 

Sidorna på Facebook

Även om den som inte har ett Facebook-konto kan läsa vad som står på respektive sida. Vill man däremot t.ex. kommentera ett inlägg behöver man ha ett konto och logga in.

 

Gilla oss på Facebook

För att kommentera inlägg på Facebook, skriva inlägg på våra sidor m.m. behöver man ha ett Facebook-konto och tillhöra dem som följer sidan, dvs. ha tryckt på Gilla-knappen (”Like” för den som använder engelsk version).

Ett sätt att göra detta är att följa respektive länk ovan och trycka på Gilla. (Förutsatt att man har ett konto.)

Ett annat sätt att att knyta an till profilsidan Föreningen Skärgårdsmuseet är att klicka på Gilla-knappen i högermarginalen här på vår hemsida. Är man påloggad på Facebook så läggs ens namn automagiskt till på listan över dem som följer sidan, i annat fall visas en ruta där man antingen ombeds logga på eller skapa sig ett konto. På profilsidan finns sedan länkar till respektive platssida.

 

Facebook vs Hemsidan

Observera att Facebook-sidan på intet vis ersätter vår hemsida. Vi drar dock nytta av Facebooks nyhetsflödesfunktion och visar inläggen på profilsidan Föreningen Skärgårdsmuseet på sidan Nyheter.

 

Gilla oss mer – bli medlem

Gillar du oss så mycket att du vill stödja vår verksamhet är du varmt välkommen att bli medlem i Föreningen Skärgårdsmuseet.

 

 

Sidan reviderad 2018-01-06